© 2019 La Guaita  -  Ajuntament de Castelldefels

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals

  • Twitter On Innovem
  • Canal Youtube

Organita:                  Amb la col·laboració de: 

2 abril - TURISME 

Un creixement col·laboratiu i sostenible

Economia col·laborativa. Reptes i oportunitats

Jornades ON - Turisme

Tracta sobre els diferents models d'economia de plataforma existents, posant sobre la taula els models cooperatius i citant casos d'èxit.  L'experiència investigadora aplicada al mercat. 

Grup DIMMONS (UOC)

@dimmonsnet

Logo Dimmons

FairBnb

Jornades ON - Turisme

FairBnb es presenta com una plataforma de lloguer vacacional amb una àmplia oferta d'allotjaments legals i ètics. Les comissions de serveis recaptades es donen a projectes socials escollits pels veïns i viatgers. 

FairBnb

@FairBnB_ES

Sito Veracruz

Logo FairBnb

Twilala

Jornades ON - Turisme

Després d'entrar al mercat amb l'exitosa Uolala, el mateix equip va desenvolupar una nova app social orientada a poder realitzar activitats d'oci amb grups o persones. Twilala neix amb la voluntat de cocrear espais d'oci amb nous entorns i amistats. 

Twilala

@twilala_app

Marta Gimeno

Logo Twilala

DAMA UPC

Jornades ON - Turisme

Director de DAMA UPC i CEO de Sparsity Technologies parla de mobilitat intel·ligent i sostenibilitat social a través d'aplicacions que ajuden i guien l'usuari durant tot el seu recorregut. 

DAMA UPC

@UPCLlobregat

Josep Lluis Larriba

Logo UPC

OUIShare

Jornades ON - Turisme

OuiShare és una comunitat internacional que desde fa més de 4 anys esta impulsant l'economia col·laborativa. Dona el seu punt de vista sobre el que es pot considerar economia col·laborativa i el que no. 

OUIShare

@ouishare_es

Lucia Hernández

Logo Ouishare

3 abril - DRONS

La revolució del present

El sector dels drons a Catalunya. Oportunitats

Jornades ON - Drons

Revolució de les tecnologies smart, aplicació de la tecnologia dron a la indústria i a diferents sectors i tendències futures. Reflexió sobre la normativa i les potencialitats dels drons al territori català. 

Generalitat de Catalunya

@CataloniaDrones

Logo Smart Catalonia

Jaume Sastre

CTTC

Eulàlia Parés

Jornades ON - Drons

Capacitats més rellevants i innovadores del Centre  Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya en relació a la tecnologia dron. Desde la tecnologia inercial fins al desenvolupament i integració de dades georeferenciades.

CTTC

@CttcTech

cttc ok .png

Eulàlia Parés

Venturi

Jornades ON - Drons

Empresa ubicada a la Incubadora de l'Agència Espacial Europea a Castelldefels que ha desenvolupat un dron específicament per inspeccions industrials i per a la inspecció i vigilància de xarxes elèctriques i instal·lacions de oil i gas. 

Venturi

Juan Hita

Unblur

Regulació dels drons

Jornades ON - Drons

La start up creada al 2015, desenvolupadora del software d'inteligència artificial IRIS concebut per serveis d'emergència pública tracta la regulació i legislació vigent que s'aplica al sector civil. 

Unblur

@Unblurco

unblur ok .png

Marc Valls

Hemav

Jornades ON - Drons

Presència d'Hemav, una empresa tecnològica que ofereix l'anàlisi de dades a través de la inteligència artificial i de l'ús de les imatges captades amb drons i satèl·lits, ens parla del seu lideratge i la seva especialització en el sector agrícola i el el control del cicle de cultiu.

Hemav

@hemavgroup

hemav ok.png

Neus Figueres

EETAC

Miguel Valero

Jornades ON - Drons

Aplicacions actuals i futures possibilitats dels drons en diferents sectors així com necessitats específiques per al desenvolupament del mercat. Importància de la formació i recursos en el territori. 

Logo EETAC

Miguel Valero

EETAC

Drons i tecnologia mòbil

Jornades ON - Drons

Desde l'EETAC, el professor Enric Pastor tracta el potencial que ofereix la tecnologia mòbil actualment i els avantatges del projecte GlobalDrone com la porta per la connexió 4G/5G.

EETAC

@EnricPastor4

Logo EETAC

Enric Pastor

Fitostinger

Jornades ON - Drons

El dron Fitostinger es posiciona en el mercat com una solució innovadora a la problemàtica ocasionada per la presència de la processionària del pi, que afecta principalment a humans i animals domèstics. Es presenta com una sistema sostenible, innovador i molt eficaç. 

Fitostinger

Fitostinger.png

Toni Caballero

Ecosistema d'innovació

Manel Arrufat

Jornades ON - Drons

L'Ecosistema de la Innovació de la Universitat Politècnica de Catalunya es considera un sistema multimodal que abarca des de programes d'acceleració especialitzada fins a programes de pre-incubació.

Manel Arrufat

4 abril - ALIMENTACIÓ 

Innovation Day

Tendències i reptes de la indústria de l'alimentació i Food Service

Jornades ON - Alimentació

Alimentació conscient, nous aliments, personalització, sostenibilitat, transparència i digitalització, són les noves tendències de la indústria de l'alimentació i del sector Food Service i de la restauració que es presenten i s'enmarquen en la presentació inaugural del Food Innovation Day. 

TechFood Mag

@techfood_mag

Beatriz Romanos

Natural Machines 

Jornades ON - Alimentació

Presentació de Foodini, un electrodomèstic de cuina basat en tecnologia d'impressió 3D i que permet gaudir d'una alimentació més saludable, permet la personalització, manté els valors nutricionals dels aliments i disminueix el malbaratament alimentari. 

Natural Machines

@NaturalMachines

Logo Natural Machines

Joan Casellas

Innovació en models de restauració a partir d'un producte tradicional

Jornades ON - Alimentació

Dos socis, un amb coneixement de cuina tradicional argentina i l'altra amb coneixement d'empresa i emprenedoria, reinventen la idea de la famosa empanada argentina. De-construcció i re-construcció de l'empanada a base d'idees i ingredients innovadors amb una gran acceptació al mercat. 

Las Muns

@lasmuns

CTTC

Jornades ON - Alimentació

Col·laboració de la UPC amb l'empresa Natural Machines per al desenvolupament del projecte Foodini i identificació de reptes als quals s'han donat resposta a través de solucions tecnològiques desenvolupades pel Centre Tecnològic de Transferència de Calor.

CIT UPC

@CIT_UPC

CIT UPC ok .png

Quim Rigola

 

Biofreshtech

Jornades ON - Alimentació

La seva missió es canviar el paradigma de la climatització a escala mundial per tal de millorar el medi ambient i l'economia dels seus clients. Han desenvolupat i patentat una tecnologia que permet mitjançant una petita carrega inicial, congelar, refrigerar i escalfar qualsevol espai  a una temperatura desitjada amb una autonomia de 3 a 5 dies sense necessitat de consum elèctric.

Biofreshtech

Malbaratament alimentari

Jornades ON - Alimentació

Les conseqüències mediambientals, socials i econòmiques del malbaratament alimentari augmenten en les etapes finals de la cadena agroalimentària. Estudi de l’impacte d’una metodologia innovadora per la reducció i prevenció del malbaratament alimentari. 

CREDA

@CREDA_UPC_IRTA

Logo CREDA

Raquel Diaz